Firma GLOBALNI MARKETING, trgovina, posredništvo in storitve, Janja Bobek s.p., Jenkova cesta 43, 3320 Velenje, ID za DDV: SI90155858, matična številka: 7173130000, davčna številka: 90155858, naslov elektronske pošte: info@aunity.si , spletna stran: https://aunity.si , kontaktna telefonska številka: 051 410 100, je neodvisni distributer nemškega podjetja aunity GmbH.

Podjetje aunity GmbH, Auf dem Kampe 12, 33100 Paderborn, Nemčija, telefon  +49 (0) 5647 / 946 99 54 , e-pošta: info@aunity.de spletna stran: www.aunity.de , katere lastnik, direktor in odgovorna oseba za varstvo osebnih podatkov je Stefan Gräf, je od distributerjev in registriranih kupcev ob sami registraciji pridobilo soglasje v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation ali GDPR).

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. S partnersko registracijo se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p., bo kot neodvisni aunity distributer za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbirala, vodila, obdelovala in shranjevala naslednje osebne –  uporabnikove podatke:

– ime in priimek, naziv pravne osebe in identifikacijsko številko aunity

– davčna številka (če je uporabnik pravna oseba) oziroma ID za DDV

– elektronsko pošto

– številko mobilnega telefona oziroma telefona

– naslov bivanja oziroma sedež | naslov pravne osebe

– naslov za dostavo, če je drugačen od naslova bivanja

– podatke o nakupu (vsebina, vrednost, način plačila)

POLITIKA ZAUPNOSTI IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p. se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani. Zbrane podatke bo uporabljala izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani, zato bo storila vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami.

GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p. v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezana k varovanju osebnih podatkov udeležencev  oz. uporabnikov spletne strani aunity.de in se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovala osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke  udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p. se zavezuje, da se bodo ti osebni podatki uporabljali izključno za potrebe izpolnitve prijave/odjave ter prejemanje obvestil o seminarjih, novostih poslovanja in ponudbi aunity.de in se zavezuje, da  bo osebne podatke vodila, vzdrževala in jih obdelovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oziroma na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem zaradi potreb dostave, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@aunity.si ali po pošti na naslov:

GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p., Jenkova cesta 43, 3320 Velenje

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

SPORI IN PRISTOJNO SODIŠČE

Udeleženci in podjetje GLOBALNI MARKETING, Janja Bobek s.p. se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Velenju.

POHVALE IN PRITOŽBE UPORABNIKOV

Zanima nas vaša izkušnja z nami, tako dobra kot slaba. Na koncu šteje samo vaše zadovoljstvo. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo pri nakupu sporočili na e-poštni naslov: info@aunity.si

 

Piškotki

Kot del naše ponudbe, da ravnamo v skladu z spremembami zakonodaje in da se prepričate, kako je z vašo zasebnostjo, ko uporabljate našo spletno stran, smo vam pripravili jasnejše informacije o piškotkih in kako jih uporabljamo.

 

Kaj so piškotki?

Poleg tega da imajo ime za sladko pregreho, pomeni izraz piškotki majhno besedilno datoteko ki se shranjuje v vaš računalnik ob obisku internetnih strani. Pri nas uporabljamo koščke teh informacij zato da si zapomnimo kdo ste, kadar ponovno obiščete našo stran, kaj imate v vaši košarici in vse vaše potrebe na naši strani.

 

Kako piškotki vplivajo na vas?

Piškotki so popolnoma neškodljivi za vaš računalnik, ne shranjujejo vaše identifikacije kot so ime, naslov, plačilne podrobnosti, vendar pa nam šifrirane informacije pomagajo izboljšati stran. Za primer : pomagajo nam najti napake na strani,predlagajo sorodne izdelke ki so vam všeč pri brskanju, omogočajo povezavo z socialnim omrežji kot sta Facebook in Twiteer. Pri nas ne uporabljamo piškotkov ki bi vas preusmerjali z naše strani na drugo stran. Vedno imate možnost da onemogočite piškotke vendar bo zato obisk naše strani zaključen.

 

Piškotke lahko definiramo v štirih oblikah:

 Nujno potrebni piškotki,

 Uspešnostni piškotki,

 Namenski piškotki,

 Ciljni ali oglaševalski piškotki.


Katere piškotke vsebuje spletna stran?

Lastnik Ime piškotka Namen Čas piškotka
Spletna stran aunity.si Zagotavlja delovanje spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Spletna stran eprivacy Sprejemanje pogojev o piškotkih 30 dni

error: Content is protected !!