Spoštovani,

naše poslanstvo je, da vam pomagamo z vrhunskimi proizvodi nemškega podjetja aunity do boljšega počutja, več življenjske energije in dobrega zdravja.

V nadaljevanju je objavljen najnovejši katalog proizvodov aunity, ki si ga lahko prenesete v PDF formatu na vašo napravo.

Če želite še več informacij o katerem proizvodu ali več njih, nas prosimo pišite preko elektronske pošte ali Klepetalnika (Messenger) na FB strani aunity Slovenija oziroma nas kontaktirajte preko objavljene številke mobilnega telefona. 

 

Katalog-proizvodov-aunity-Slovenija-v.-2023-08.pdf

×

 

KATALOG PROIZVODOV AUNITY SLOVENIJA S CENAMI ZA KUPCE | 2022-01
Za povezavo do objave v odprti FB skupini aunity Slovenija kliknite tukaj.
Pri objavah posameznih proizvodov so v opisu posameznih objavljenih strani kataloga navedene cene za končne kupce, ki vključujejo slovenski DDV (davek na dodano vrednost). V ceni ni zajet strošek dostave iz Nemčije v Slovenijo.
Vsaka polnoletna oseba ima možnost postati aunity distributer z nakupom Začetnega paketa za distribucijske partnerje (29,67 €) in se plača samo enkrat. V aunity nimamo stroškov članarine.
Lahko se registrirate kot kupec in ste deležni ugodnosti.
V aunity ste dobrodošli tudi, če želite samo kupovati organizirano in ceneje proizvode aunity – brez kakršnih koli obveznosti (v kolikor vas ne zanima nagrajevanje – zaslužek oziroma bonus, ki ga prejmete za vaše nakupe). Seveda pa se lahko kadarkoli na vašo željo slednje spremeni.
Za vse dodatne in konkretne informacije smo vam na razpolago.
P.S.: V kontaktu z nami nas morate seznaniti  kdo je oseba, ki je zaslužna za to, da ste spoznali proizvode aunity oziroma na kak drug način ste prišli do informacij o njih (katera FB spletna stran ali druga objava). Pošteno je, da je ta oseba nagrajena za priporočilo, ki vam ga je dala.
 
Dosegljivi smo preko naslova elektronske pošte:
info@aunity.si  in/ali  moj.aunity@gmail.com
ter preko mobilnega telefona:  051 410 100  
V primeru, da ne moremo sprejeti vašega klica, vas bomo poklicali nazaj takoj, ko bo mogoče.
Na uradni spletni strani www.aunity.de je stran v slovenskem jeziku v urejanju.
 
Za informacije in pomoč v zvezi registracije (partnerskega sodelovanja), prezentacij, sestankov, naročil in nakupov … nas kontaktirajte na objavljeno številko mobilnega telefona – tudi preko aplikacij WhatsApp, Viber, Signal in Telegram na številki +386 51 410 100 – ali nam pošljite e-poštno sporočilo.
Za vsa naročila proizvodov preko nemškega podjetja aunity, vam na podlagi vaših podatkov o naročilu, mi pošljemo vse potrebne informacije in podatke za izvedbo plačila vašega naročila v Nemčijo (plačilo je mogoče preko banke ali preko PayPal poslovnega računa).
Za obisk spletne strani se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.
Podpis Bogdan Lesjak
  Bogdan Lesjak, prokurist
error: Content is protected !!