Spoštovani,

naše poslanstvo je, da vam pomagamo z vrhunskimi proizvodi nemškega podjetja aunity do boljšega počutja, več življenjske energije in dobrega zdravja.

V nadaljevanju je objavljen najnovejši katalog proizvodov aunity, ki si ga lahko prenesete v PDF formatu na vašo napravo.

Če želite še več informacij o katerem proizvodu ali več njih, nas prosimo pišite preko elektronske pošte ali Klepetalnika (Messenger) na FB strani aunity Slovenija oziroma nas kontaktirajte preko objavljene številke mobilnega telefona. 

 

 

KATALOG PROIZVODOV AUNITY SLOVENIJA S CENAMI ZA KUPCE | 2022-01
Za povezavo do objave v odprti FB skupini aunity Slovenija kliknite tukaj.
Pri objavah posameznih proizvodov so v opisu posameznih objavljenih strani kataloga navedene cene za končne kupce, ki vključujejo slovenski DDV (davek na dodano vrednost). V ceni ni zajet strošek dostave iz Nemčije v Slovenijo.
Vsaka polnoletna oseba ima možnost postati aunity distributer z nakupom Začetnega paketa za distribucijske partnerje (29,67 €) in se plača samo enkrat. V aunity nimamo stroškov članarine.
Lahko se registrirate kot kupec in ste deležni ugodnosti.
V aunity ste dobrodošli tudi, če želite samo kupovati organizirano in ceneje proizvode aunity – brez kakršnih koli obveznosti (v kolikor vas ne zanima nagrajevanje – zaslužek oziroma bonus, ki ga prejmete za vaše nakupe). Seveda pa se lahko kadarkoli na vašo željo slednje spremeni.
Za vse dodatne in konkretne informacije smo vam na razpolago.
P.S.: V kontaktu z nami nas morate seznaniti  kdo je oseba, ki je zaslužna za to, da ste spoznali proizvode aunity oziroma na kak drug način ste prišli do informacij o njih (katera FB spletna stran ali druga objava). Pošteno je, da je ta oseba nagrajena za priporočilo, ki vam ga je dala.
 
Dosegljivi smo preko naslova elektronske pošte:
info@aunity.si  in/ali  moj.aunity@gmail.com
ter preko mobilnega telefona:  051 410 100  
V primeru, da ne moremo sprejeti vašega klica, vas bomo poklicali nazaj takoj, ko bo mogoče.
Na uradni spletni strani www.aunity.de je stran v slovenskem jeziku v urejanju.
 
Za informacije in pomoč v zvezi registracije (partnerskega sodelovanja), prezentacij, sestankov, naročil in nakupov … nas kontaktirajte na objavljeno številko mobilnega telefona – tudi preko aplikacij WhatsApp, Viber, Signal in Telegram na številki +386 51 410 100 – ali nam pošljite e-poštno sporočilo.
Za vsa naročila proizvodov preko nemškega podjetja aunity, vam na podlagi vaših podatkov o naročilu, mi pošljemo vse potrebne informacije in podatke za izvedbo plačila vašega naročila v Nemčijo (plačilo je mogoče preko banke ali preko PayPal poslovnega računa).
Za obisk spletne strani se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.
Podpis Bogdan Lesjak
  Bogdan Lesjak, prokurist
error: Content is protected !!